En ordentlig familj

I det här huset är planen att bo typ för alltid. I förra visste vi aldrig hur länge vi skulle bo eller om vi skulle bygga ut etc. Men nu är inställningen länge. Så då är det inte läge för halvmesyrer. Eller jo, det är det också – vi är inga övermänniskor. Eller gjorda av pengar.

Men en del saker är det bara att betala vad det kostar. Som det här med trädgårdsslang. Vi har haft någon billig slang som skarvats längre vid behov och nya munstycken som ideligen gått sönder har köpts. Slangen har gång på gång lossnat från både munstycke och utkastare troligen på grund av den undermåliga kvalitén som inneburit att gummit/plasten torkat och hårdnat långt före vad som kan anses vara rimlig livslängd.

Jag förstår att det här är kanske världens tråkigaste inlägg för den som inte är intresserad av vårt inköp av ny trädgårdsslang, dvs de flesta. Men det får man leva med. För vi köpte i alla fall en ny trädgårdsslang, en sån där vägghängd upprullare. Jag minns inte hur lång, 30 m kanske, men precis tillräckligt för att kunna lägga en bevattningsslang till häcken när jag planterade den i höstas. Bara ett par vattningar blev det eftersom det ju var så sent på säsongen och frostnätter plötsligt tydligen är något man ska räkna med. Inte för att det blivit så många hittills, men ni fattar grejen. Ja, de var väl det jag ville få sagt. Varsågoda för oinspirerande läsning.

Vi låtsas att det är höst lite till va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s