Inga hurtbullar här inte

Det finns ju familjer där man älskar att vara ute i princip alltid året runt oavsett väder. Jag kan inte påstå att vi tillhör dem. Än mindre att vi är såna som gärna ger oss ut i naturen. Jag tycker att det är gött att vara inomhus i värmen och sitta på min rumpa helt enkelt. Adrian är bland det lataste på två ben och älskar ståbrädan om man inte peppar igång honom så han glömmer att han går. Arvid däremot vill verkligen röra på sig och Signe älskar att vara ute. Jonas är väl ett mellanting av oss andra.

Idag dock tittade solen lite oväntat fram mitt i den gråa mattan som man blivit så van vid. Och Jonas föreslog att vi skulle åka till Bokskogen. Jag tittade på mina nintendogalna söner och kände att det kanske inte var helt fel att ta ut ändå, men hellre till Skrylle. Så vi packade ihop oss och slängde ner ett gäng korvar i en termos så vi kunde luncha i skogen också.

Även om jag inte är en skogsmänniska så brukar jag bli pepp när vi väl är där och så även denna gång. Naturligtvis gick vi fel i slingan vi valt, men det gick bra ändå. Adrian berättade långa historier om stentroll och trädtroll och trollkarlar och allt möjligt och vi käkade och hade det trevligt innan vi åkte hem igen. Jag hade en tanke om att vi skulle ta en sväng på lekplatsen också så att Signe fick springa av sig lite, men pojkarna var så frusna vid det laget så det fick vi hoppa över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s