Cleogos

Så det blev Cleogos i helgen. Och alla andra Arroy-Folkesson-Elvén-barngos. Sex barn sammanlagt och då var mina två ”stora” kvar hemma och hade fritidsgård med Jonas. Ishockeyspel, tv-spel, döda djur-mat. Ja ni hör själva. Apropå hockeyspel måste jag bara meddela att jag spelade med en hand med Signe i famnen mot Jonas och vann ikväll. 3-1. Eller 3-2 om vi räknar med stunden det var två händer mot noll.

Cleogos alltså. Och två ettåringar som äntligen träffades för första gången och lekte fint ena dagen. Den andra var barnet som är hemmahörande däruppe där de inte kan tala ordentligt på lite mer ilskt humör (kanske blev hon rädd att den här skånska typen var en permanent medlem i familjen nu, i likhet med bebisen som plötsligt dykt upp) och flickan jag hade med mig upp var en lättkränkt lipsill (lite feber och förkylning kan ha spelat in där). Söta var de i alla fall när de var vänner.

Tycker ni det ser ut som ert gamla dagis på bilderna? Det är linoleumet som gör det – festligt golv. De borde lägga det i hela huset. Synd att vi inte sparade det vi hittade när vi rev upp gamla laminat i vårt hus.

Signe var mestadels obrydd över Cleo, men om jag hade henne för länge i famnen blev det svårt att hantera.

Mormor och Bo var också och hälsade på, men dem har jag inga bilder på så ni får lita på mitt ord. Eller kolla mammas Instagram och själva avgöra om hon photoshoppat ihop bilder eller verkligen var där.

Så det var en helg präglad av mys och bebisgos som bara stördes av att Johanna fick mjölkstockning och blev riktigt dålig och sängliggandes större delen av lördagen. Och att jag hade ont i halsen och exakt 0,35 % röst. Och Signe som var småfebrig. Och Leia som hade haft kräksjuka hos Sven så vi var oroliga att Elis skulle blivit smittad och när som helst dela med sig av vad han ätit på sistone. Men men. Mys var det ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s