Halloween och inte Hall-å-vin i år

Plötsligt var pojkarna jättepepp på Halloween och ville självmant klä ut sig och gå bus eller godis. När det gällde frågade de till och med efter smink att bättra på Dracula-looken med. Nu hade jag inget passande så det fick gå bra ändå, och det gjorde det.

Vi hade bestämt att gå tillsammans med grannarna, men först hade vi en liten överraskning för grabbarna. Jonas och jag hade nämligen köpt Mario- och Luigidräkter vi klädde ut oss i. In på kontoret efter en tidig middag och på med kläderna. Samtidigt som vi kom ut startade vi Super Mario-musik på högtalaren. Att barnen tappade hakan är en underdrift.

En vuxen skulle med över, men Adrian ville väldigt gärna visa upp båda sina föräldrar så hela familjen gick över.

Vi hade preppat med en döskallepumpa hemma så godissugna barn skulle veta de var välkomna.

Det var ingenting mot grannarna som hade rökmaskin och projicerade läskig film etc vid sin entré..

Vi gick runt i kvarteret och pojkarna fyllde sina hinkar (som vi fick låna eftersom jag inte haft en tanke på att skaffa några korgar. Kul tyckte pojkarna! Tyvärr tog rundan ett abrupt slut när en hund i ett grannhus gjorde ett utfall mot grannpojken och bet honom i kläderna. Som tur var hade han många lager och en vadderad dräkt så han blev inte skadad, men väldigt rädd så klart.

Och det var vår halloween i år. Spindelnät, pumpor och grejer får vara kvar här hemma över helgen, men sen åker det ner och jag får mentalt börja förbereda för julen istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s