Mallis inte alls kallis

Sommaren har ju nått sitt slut, vilket är ganska uppenbart när man sticker ut nosen om morgnarna. Sen en massa veckor är jag i likhet med de allra flesta tillbaka på jobbet igen. Jag var ledig fem veckor, men det känns snarare som att jag åkte hem en dag och tog helg och sen placerade ändan på kontorsstolen igen. Det blir väl lätt så när man har hundra barn runt sig, ett nytt hus och gifter sig på en och samma gång.

Vi inledde i alla fall vår ledighet tillsammans med att åka till Mallis med Anita och Alexander. Vi var ju där för två år sen och firade Anitas 60-årsdag och hade det hur härligt som helst. Så pass härligt att vi gjorde det igen! Ving åkte vi med och det var väl tur att det var då och inte nu. Hade onekligen varit trist att få vända på flygplatsen, eller kanske ännu värre riskera att bli utkastad från hotellet man bodde på. Jaja. Nu var det inte så.

Lollo och Bernie är ju stora favoriter hos framför allt Adrian. Lite av idoler skulle jag vilja säga. Dock var de lite för läskiga i början och det tog ett tag innan han vågade krama dem. Jonas var mer lättköpt dock.

Helt oväntat badade vi också. Ingen var rädd för vatten och Signe ville ibland lite för gärna ut för att hämta vatten till sandslotten vi byggde i vattenbrynet.

På kvällarna tog vi promenader och spelade fotboll i sanden eller pingis – ju mer aktiviteter desto bättre enligt Arvid. För Signe var det inte så noga så länge hon fick sitta i vagnen och det hela tiden hände något. Adrian var rätt bra trött en del kvällar och hade egentligen velat ha en vagn bara för att sova i ett par gånger också.

Alexander hade med sig riktiga kameran och tog några riktigt fina bilder på oss också:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s