Grattis Sophie och Dave!

För tre år sen gifte sig Sophie och Dave och vi fick in en dansk-engelsk konstellation i familjen. De knöt sina band i Birmingham och hade Steampunk-tema på bröllopet – skoj! Det var en del meck med att ta sig dit, men ens syster gifter sig bara en gång (räknar jag kallt med – de verkar ha det hur bra som helst ihop) så vi hoppade på ett plan till London där Arvid under inflygningen började prata om hur plan kan störta. Jag blev inte nervös av det och hoppas att grannarna på planet inte var flygrädda eller förstod en uppspelt treåring.

Vi hade hyrt bil och körde iväg. Eller Jonas körde, han tycker av någon konstig anledning att det är vilsamt att köra till skillnad från mig som tycker det är gött att sitta bredvid. Eftersom Jonas inte kan det här med gps vägledde jag oss fram genom labyrinten av vägar och broar. Stor succé. Alltså inte bilen, där fick vi en mindre variant än beställt, vilket gjorde det en smula trångt sen när vi skulle ta med Daniel tillbaka till London efter bröllopet – hjärterum etc. Men vägvisningen var jag etthundra på. Viktigt att trycka på när man gör något bra ibland också.

Själva bröllopet stod så dagen efter med fest på en pub där de hyrt in sig i en del. Toaletterna var i den vanliga delen varför man fick en hel del extra konversationer med främlingar man nog inte haft annars. Det var ett himla trevligt bröllop som jag inte kan förstå att det redan gått tre år sen! Grattis till läderbröllopet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s