Min älskling 11 månader

Ni kanske undrar om Signe inte blev en månad äldre den här månaden? Jo, så var det visst, men bloggen har liksom legat högt upp på icke-priolistan på sistone. 11 hela månader är hon nu, inte alls långt kvar till året. Tiden går för fort. Alldeles för fort. Tänkte på det bara innan idag, att jag hade velat ha tillbaka tiden när Arvid var så liten.

Det är svårt att njuta av det när man är mitt uppe i det, men jag tror nog att man (eller jag i alla fall) blir bättre på det för vart barn. Med Signe är det inte alls lika stressande att tvingas upp i ottan när man verkligen hade behövt den där extra timmen sömn för att komma upp i åtminstone sex, sju timmars avbruten sömn.

Jag har inte alls lika bråttom att hon ska bli stor och testa allt nytt som ska komma för henne. Där är man alldeles för snart ändå. Nu reser hon sig upp mot precis allt och försöker stå själv ibland, men tveksamt resultat. Gå runt bord är inget att snacka om tycker Signis. Och apropå att prata så säger hon gröt när hon är sugen på morgonen. Fortfarande tackar hon artigt, så det var nog inte inbillning trots allt. Pappa är hon väldigt bra på att säga. Inte mamma än dock, även om jag gärna vill tro att det är det hon försöker få fram när hon säger babba eller mabba. Pappa kommer nämligen med ett tydligt p. Jaja, det blir mamma sen också.

Maten tuffar på. Hon äter stora bitar och ingen är gladare än hon om hon hittar en torr brödbit att gnaga på när hon kryper omkring. Tutte ska det dock vara på natten och kvällen och kanske allra viktigast när jag kommer hem från jobbet.

Stor tjej alltså, och snart året gammal som sagt. Vansinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s