Golvbryderier

Vi jobbar vidare med huset. Eller ”vi” kanske snarare. Hantverkare är möjligtvis en mer korrekt term. Samtidigt är det en hel del jobb bara att få in offerter, göra val och få dit dem också. För ett par veckor(?) sen bilade Jonas och Danne bort allt klinker i hallarna, vilket gladde mig något ofantligt eftersom det gjorde ont i ögonen på mig att se det. Fruktansvärt fult var det.

Det är ju bara det att det alltid kommer följdproblem när man gör något. I det här fallet var det att betongen sen behövde slipas för att vi ska kunna lägga golv där. Nu är det fixat i alla fall och det oket har lyfts från våra ömmande axlar.

Men golv då. Golvsliparen vi har bestämt oss för lägger också golv och vi har fått offert på både plankgolv och fiskben så nu måste vi fatta beslut om det med och det snarast. I vardagsrummen, matrummet samt Arvids rum har vi fiskben och i köket, Signes, Adrians och vårt framtida sovrum plankgolv. I själva ”entréhallarna/tamburerna” är tanken att vi ska lägga kalksten, men det blir det någon annan som gör. Så frågan är vad som blir bäst. Så många beslut hela tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s