Vår på ingång?

En liten bebis snarkar vid tutten och med lite tur sover hon för natten nu. Det innebär naturligtvis inte att hon sover hela natten, det hade väl varit för mycket begärt. Men en timme eller två i stöten i alla fall.

Vi hade föräldragruppen hos oss idag, men folk är sjuka och ditten och datten så vi blev bara tre stycken. Eller sex eftersom bebisarna ju inte längre är små paket på bröstet utan egna små individer som drar i varandras leksaker och bebissnackar och har sig. Kryper och hasar gjorde de andra också. Så ”bara” om två mammor med bebisar är en sanning med modifikation.

Vi fikade och snackade och hade det gött i ett par timmar. När de andra gick bröt solen fram och Signisen och jag tog en promenad. Det är fantastiskt skönt det här att hon är helt ok med att åka vagn nuförtiden. Inte alltför länge tyvärr, men en halvtimme till en timme går bra om vagnen rör sig. Jag hann rensa lite ogräs till och med innan mistluren satte igång idag och senare när Jonas kommit hem och kunde ta över planterade jag krukor på framsidan och fixade klart rosenrabatten.

Det är fortfarande februari, men det här vårvädret vi har i Skåne gör att vårfejandet inte bara känns rimligt utan som att det är hög tid. Så nu är det bara att hoppas att vi inte får några större köldknäppar så allt fryser bort..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s