Att gå en vecka på en dag

Idag har jag gått över 17000 steg. Sjuttontusen. Jag förstår att ni inte tror mig. Det är ju vad jag uppskattningsvis fått ihop på en vecka senaste många månaderna. Inte har jag gjort något särskilt heller. Millan var här när pojkarna var på föris och vi tog en promenad på Bulltofta. Eftersom jag är jag ledde jag oss naturligtvis fel så det blev längre än tänkt. Lätt hänt.

Sen hämtade jag killarna med vagnen eftersom jag lovat Adrian det på morgonen. Dock glömde jag ståbrädan hemma, men Adrian trampade på bra ändå. Vi gick först till Trädgårdslekplatsen där det blev mellis – det hade jag kommit ihåg i alla fall. Pojkarna lekte som galningar och hade jättekul tills ett fritids kom och med dem stora barn som inte tog hänsyn till små. Så Adrian blev rädd och började gråta och vi gick vidare.

En lekplats var vi bara på en kort stund och den tredje som ligger närmst oss lite längre. Där uppmärksammade Arvid klotter/konst på ett barn som han undrade över. Jag fegade ur/orkade inte ta den diskussionen då. Vi har pratat övergripande om sex i samband med hur barn blir till så det hade inte varit konstigt i sig, men på en lekplats med kinkig bebis lät jag det bero. Lär komma fler tillfällen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_88a9

Medan pojkarna lekte tog jag bebisen som toktröttnat på vagnen och lade henne bland löven på marken. Gulligt.

Så gick det till när jag kom upp i för mig sanslöst många steg på en dag. Tack iPhone för räknandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s