Härlig söndag med pojkarna

Igår körde vi ut till Hyllie på förmiddagen där jag köpte ett begagnat babynest till bebisen. Det jag tidigare ärvt av Jenny var slut med stoppning som mest knölar sig och inte ger den där stabiliteten man vill ha av ett nest. Med Arvid hade jag aldrig ett, men det var praktiskt med Adrian. Inte så att jag använde det jätteaktivt, men när han var liten kunde man lägga honom på köksbordet i det medan man lagade mat och så. I sängen använde vi det aldrig, men vem vet kanske det blir så med tjejen. Nu har vi ett i alla fall.

När vi ändå var iväg hela familjen och barnen fick syn på en lekplats stannade vi till och lekte en stund. Jag ville mest lägga mig i storgungan, men sekunden jag gjorde det fick Adrian ett utbrott för där skulle han vara och jag var minsann inte välkommen. Arvid fick dock komma upp. En helt ny och jättefin lekplats som var helt tom = perfekt. Senare visade det sig att en gammal kompis till Arvid sen föräldragruppen när han var bebis bor precis där, men det visste vi inte då. Får bli en dejt med dem en annan gång.

Det var ju en riktigt fin söndag även om det kanske inte var jättevarmt direkt när solen försvann. Tillräckligt varmt för att barnen skulle få leka med vattenspridaren sen eftermiddag dock. Det är verkligen en av deras favoritlekar just nu. Adrian släppte skönt nog också på sin fixa idé om att man måste byta badbyxor sekunden de blir blöta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s