Vecka 33

Halvtid sen en vecka nu som sagt och både vanliga och onda sammandragningar har minskat väsentligt så det var väl bra med sjukskrivning. Mitt stackars revben vet jag inte vad man ska göra med, men det är väl bara att stå ut.

Idag inledde vi dagen på specialistmödravården i Lund och gjorde alla förberedelser inför snittet. Jag trodde att vi skulle få datum idag, men det upplyste Jonas mig om att vi inte fick när vi var där för Adrian så oddsen för det var sådär. Och han hade ju rätt. Operationsdagar i Lund är måndag, torsdag och fredag. Jag bad specifikt om att inte få det på min födelsedag så om de lyssnar på det är troligaste datum antingen den 5 eller 9 juli. Såvida det inte sätter igång av sig självt innan dess och det blir halvakut snitt som hon kallade det. Det var lika kul denna gång att man måste fylla i huruvida det finns en möjlighet att man är gravid i hälsodeklarationen.

WSB7eedAReqtnoV1c1Ta6A_thumb_d762

Och sen på eftermiddagen hade vi tillväxtultraljud och fick se att allt var bra med bebisen. Mycket hår i nacken vad det såg ut också. När Arvid såg bilden undrade han om det var rumpan. 3D-bilderna är inte så tydliga nej..


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d760

Annars så puttrar det som sagt på och jag ser ut så här idag:

Xl7T1ovTRRCyv+hGLIxuaA_thumb_d765

Och med Arvid resp Adrian:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s