En helg på en helg är förbi

Minns ni hur jag i torsdags skröt om hur jag mår mycket bättre den här graviditeten än de föregående? Det stämmer ju med migränen och så, men det är ju det där med att jinxa och efter jag skrev det har jag väl snittat fem timmar sömn på natt och då har det ändå varit helg och alla möjligheter till sovmorgon och tuppisar har funnits. Nada på den fronten dock.

Som en naturlig följd antar jag har jag också haft sammandragningar så fort jag gått mer än tio meter typ och säg att hälften kanske har gjort ont. Om det beror på dålig sömn eller på att jag inte bara legat i soffan eller en kombination vet jag inte, men så är det i alla fall. Och mycket kan man säga om mycket och jämföra ska man aldrig för det hjälper ju inte någon, men Christina promenerade från sig och Julian hem till Daniel på hans kalas i lördags. Fanns ju inte en chans på miljonen att jag skulle klara det. Då hade väl mina fogar som bonus checkat ut dessutom.

Jaja. Jag köpte skor i lördags innan vi åkte till Daniel. Det kan ha varit så att det gjordes i samband med viss presentinhandling. Skorna såg ut så här:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d6a7

Den bilden tog jag i affären eftersom jag även provade ett par svarta och därefter per sms frågade Jonas vilka jag skulle köpa och det blev då dessa. Det enda problemet är att från att jag betalade till jag var ute i bilen, säg max fem minuter, snodde någon mina skor så jag har dem inte. Ingen aning hur det gick till. Kul.

Daniel fick mörkgrå Swedish Grace äggkoppar. Dem tog ingen. Och från hans kalas tog jag inga bilder alls trots att jag tog telefonen ur väskan med just den avsikten. Istället låg den och var synnerligen inaktiv i hans bokhylla. Lovisa förevigade dock Adrians goda uppfostran som han förevisade upprepade gånger. Först när vi kom in genom dörren mot Daniel som också tog en bild för den delen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d6a8

Idag så var det ännu en dag med strålande väder. Igår var jag inte ute många sekunder eftersom jag försökte sova utan framgång och sen var det som sagt hem till Daniel och ja ni fattar. Men idag utnyttjade solskenet desto bättre. Smorde till och med in mig redan i den arla morgonen efter att jag varit huslig och bakat bröd. Sen rensning av rabatter, maskrosupptagning, picknick med barnen på en filt och sånt där. Avslutade med att göra cevapi på vegansk formbar färs som vi grillade. Riktigt bra blev det. Arvid godkände också även om han tyckte den var lite stark och bara åt en för att sen goffa i sig pommes och fetaost istället.

En väldigt bra helg och nu kan vi se fram emot en föredömligt kort vecka med lika fint väder som idag. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s