Världens snällaste pojke

Det är Arvid det. Så snäll att man undrar var han har fått det ifrån.. Han har ju inte haft sitt barnkalas utan vi har avvaktat i väntan på vår och möjlighet att ha det i trädgården. Nu vet man ju aldrig med väder utan det kan ju lika gärna bli störtregn när vi väl satt dag, men snö ska vi väl kunna undvika i alla fall.

Det jag skulle komma till var att vi pratat en del om vilka han vill bjuda. Först ville han bara ha ett litet kalas med typ tre kompisar och det är väl fint, men som vuxen får man omedelbart dåligt samvete mot alla de barn han själv varit bjuden till det senaste året. Så vi utökade med ett gäng till. Men nu häromdagen när hoppet om solen infann sig igen tog vi upp det igen.

Denna gång var inte önskningen färre barn än handens fingrar utan nu var det stora trumman han skulle slå på. Fler och fler barn blev det och när jag frågade om han lekte med en av flickorna han ville bjuda (har aldrig hört honom prata om henne förut) så var svaret nekande. Han ville att hon skulle komma eftersom en annan av flickorna han ville bjuda brukade leka med henne. Och så var det med flera barn, att han ville bjuda dem av omtanke om sina kompisar. Han har alltså alla förutsättningar att bli den perfekta värden när han växer upp. Hur det sen blir med vilka vi bjuder får vi se. Är inte direkt sugen på att ha en hel förskoleavdelning hemma…

Sen gjorde han en present till mig också på förskolan som bara befäster hur snäll han är:

dbhaa+FpSDGfTaEGIqX5hg_thumb_d550

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s