Göra fint till påsk

Arvid är mycket för att pynta och göra fint och hade stora planer för påsken. Vi hade inte så mycket material hemma som lämpade sig för påsk dock. Jag är inget större fan av gult eller grönt för den delen så att göra nytt pynt var lite knepigt. Istället letade jag rätt på en kyckling Arvid pysslat på förskolan förra året och så lade Arvid ut lite fjädrar och ulliga kycklingar på ett uppläggningsfat. En bit ljusgrön filt hittade jag och klippte till en rundel att ha under också. Arvid var mycket nöjd. Mindre nöjd var jag när han råkade välta haren vi köpt på Vellingeblomman dagen innan så att den blev dekapiterad. Jag höll lugnet dock.

Påskriset valde Arvid orange som accentfärg. Vita och beige-aprikosa var mitt val. Föredrar enkla påskris.

GSAG0%KtQuqmT3cQEUk4Ng_thumb_d4d0

Påskliljorna får flytta runt i huset beroende på var vi är. De är ju den härligaste färgklicken trots allt. Haren limmade Jonas och sen fick den stå i vårt höga blyfönster utom räckhåll från barnen..

Blåsten har satt stopp för pyntande utomhus i år och nu känns det lite sent att hänga fjädrar och grejer ute, men men. Jag menar vem bryr sig när våren äntligen verkar vara på ingång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s