Världens bästa Arvid fem år!

Så var det dags för dagen då han äntligen skulle fylla fem år! Som Arvid sett fram emot det också! Kalas igår (alla bilder därifrån tagna av Alexander) som blev en succé. Arvid önskade sig dinosaurietema så det fick det bli.

Tårtan var ju ett litet projekt skulle man kunna säga. Under mjölkchokladmarängsmörkrämen, den salta chokladganachen, kaksanden, äggen och pistagenötterna dolde sig från botten och upp chokladbotten, vitchokladmousse, pistagebotten, hallonmousse och vitchokladbotten. Och sen bjöds det på dumlekolakakor, kanelbullar och vulkanmuffins.

Om ni inte vet vad vulkanmuffins är så var det chokladmuffins med ett hallon som smälte över som lava från en vulkan och sen spritsat frosting över. Innan frostingen kom på kan en vuxen ha associerat det där hallonet lite annorlunda och mer opassande för ett barnkalas, men nu var det ju frosting så då slapp vi det momentet.

Man skulle lätt kunna säga att Arvid fick precis allt man kan önska sig som femåring. Jag menar robot, hockeyspel, klocka, bilbana, discokula, ninjago, lite kläder, godis… Också presenter som ett flertal vuxna engagerade sig väldigt i.

Och idag på sin riktiga födelsedag fick han en cykel, lite mer kläder och på kvällen hans efterlängtade Minecraft. I ca ett och ett halvt år har han tjatat om det (sen han började på storbarnsavdelningen på förskolan där de har det på sina ”lärplattor”)  och nu äntligen fick han det. När först mormor och sen Daniel ringde videosamtal till honom var responsen måttlig från honom om vi ska säga det trevligt. Nästintill obefintlig ligger kanske närmare sanningen dock. Han hade ju fullt upp med sitt spel! Tur att det är installerat på Jonas iPad till vilken han inte har lösenordet.

Stolt femåring:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d3d2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s