Den tredje bebisen godkänd

Så var det dags för ultraljud imorse. Igår hade vi någon timmes panik (kanske lite att ta i med panik, men allt för att öka dramatiken) när Arvid visade sig vara sjuk i feber (håller sig fortfarande runt 38 på dagen och betydligt högre på natten) och vi insåg att någon behövde vara hemma med honom idag. Vardagar är dock av naturliga skäl lite knepiga för barnvakt. Jonas hörde av sig till Anita som turligt nog lyckades byta sitt jobbpass till kvällsskift och kunde ta barnen på morgonen. Guld med hjälpsamma föräldrar/svärisar!

Så åkte vi iväg till barnmorskan och fick titta på bebisen som hade väldigt mycket för sig med händerna och gärna skulle ha dem ivägen när det var dags att titta på olika saker. Fem fingrar på båda händerna har vi alltså sett väldigt tydligt. Men barnmorskan lyckades mäta och kontrollera allt hon skulle till slut, även om det blev ett himla buffandes på min mage med den där ultraljudsgrejen. Och allt var precis som det ska så det var härligt.

Efteråt firade vi med kaffe och kaka på kondis. Egentligen var tanken att smälla i sig en semla, men det kändes faktiskt lite väl före nio på morgonen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_d2fd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s