Ännu en helg har passerat

Vi var ju norröver i veckan med jobbet Anja och jag. Jag inledde resan starkt med en lätt matförgiftning (även om den inte kändes lätt i stunden) för att dagen därpå stå i konstant snöfall i alltför många minusgrader i sju timmar. Vi (vi och vi, vi hade en fotograf också) filmade och fotade extraljus i verklig miljö. Det snöade säkert närmare två decimeter snö under dagen, vilket försvårade arbetet och innebar att vi inte kunde använda drönare så som tänkt, men men. När vi var tillbaka på hotellet vid elva var det direkt i säng helt oväntat.

På fredagen på jobbet igen gick Anja hem på förmiddagen för att hon kände sig dålig. Så det är kanske inte så konstigt att jag varit helt under isen den här helgen. Sova har lite varit det enda jag velat, men så funkar det ju inte riktigt med barn.

Istället för att bosätta mig under duntäcket följde vi i lördags med Bella som sov över på Bamsegympan hon håller i. Arvid och Adrian var väldigt avvaktande inledningsvis eftersom de ju inte kände någon där, men efterhand tinade särskilt Arvid upp och han busade runt med redskapen för fullt på slutet. Gympa hade han bara någon dag tidigare förklarat att han ville börja på när han fyller fem eftersom han har någon kompis på förskolan som går på det och nu fick han prova med positivt utfall! Så nu ska jag kolla med hans kompis föräldrar var han går någonstans och se om vi kan få plats till Arvid nästa termin.

Förutom gympan har det mest varit att så smått plocka fram julpyntet och få ordning på hemmet efter en veckas kaos. Imorgon är förskolan stängd och jag hemma med barnen, vilket känns väldigt skönt just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s