En liten tur så här på söndagen

Lisa har semester, men tycker det är dåligt med semesteraktiviteter när Joel är på upploppet med sin avhandling. Så idag tog vi en dejt med barnen. Lite svårt att veta vad man ska hitta på när vädret hela tiden växlar från sol till regn på tre sekunder plus minus två. Men vi tog bilen till Hallongården och fikade. Tanken var att barnen skulle få springa av sig på lekplats också, men någon sådan hittade vi inte där trots att vår icke-ambitiösa bakgrundscheck lät gälla att det skulle finnas en.

IMG_2324

Men vem behöver lekplats när det finns stora stenar att hoppas från?

När vi kände att regnet var på gång igen åkte vi vidare mot Trelleborg eftersom varför inte liksom. Dock passade vi på att kolla in två potentiella bröllopsfestställen. Det ena fick vi komma in och titta på också och det var så fint så fint! Bli inte förvånade om antingen Lisa eller jag (eller båda) har kalaset där.

Trelleborg så. Där fanns ingenting. En riktig spökstad med igenbommade affärer och stängda kaféer. Vi hittade i alla fall en kiosk som sålde glass på torget och barnen var imponerade av sjöormen i fontänen. Så alltid något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s