Status pallkragarna

Eller våra odlingslådor som vi säger här hemma. Det går alldeles utmärkt med delar av dem. Squashen blommar mer och mer och producerar små frukter, tomaterna blommor små smått och jag behöver kanske tjyva dem vad vet jag, rädisor har vi plockat massor och behöver så snart igen och den röda sallaten har tagit sig så pass att den var halva salladen på midsommar.

IMG_1295

Mindre bra går det för morötterna som inte visat alltför många blad än, men det kanske kommer. Den gröna sallaten är på gång, bara lite långsammare än sitt röda syskon. Ruccolan är där, men inte mycket mer än så. Rödbetor sådde jag nog några frön också av bladen som kommit upp att döma, men det minns jag inte ens så det får vi se vad det blir av.

IMG_1298

Arvid är mycket nöjd och tycker det är hur kul som helst och vill gärna plocka rädisor mest hela tiden när han ser hur stora de är. Lite väl starka är hans omdöme om dem dock.. Förhoppningsvis kommer han gilla squashen när den är klar, chanserna ökar onekligen när han har varit med och planterat och vattnat och pysslat om.

IMG_1340

Själva växandet går alltså bra och ogräset är på rimlig nivå också, men det kanske bästa är att åtminstone än så länge har inte sniglarna hittat dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s