Äntligen vår

Igår var det plötsligt sommar. Och det är väl det härligaste med våren att plötsligt är det bara sommar en dag. Sen kan det vara bitande hagelregn som dödar äppelblommorna nästa dag, men de där glimtarna av vad som komma skall (med lite tur) är ändå så fantastiska. Och det är då jag är så glad att jag bor i hus.

Från ingenstans var det över 18 grader när jag gick från jobbet igår så det blev raka vägen ut i trädgården när jag kom hem. Och eftersom jag är som jag är så hade jag strax svårt att bara sitta stilla samtidigt som jag såg förfallet och allt som behövdes göras runtom mig. Så igår bytte jag ut kantstenen mellan gruset runt huset och gräsmattan vi anlade i fjor. Sen påbörjade jag grävningen runt huset för att senare lägga grus runt resten också.

Idag har jag ont i halva kroppen, inklusive fötterna. Tur då att dagens planer inte innefattar mycket mer fysiskt än att äta chips (nåja). Om man skulle koka lite kaffe så man är vaken tills man möta upp barnens farmor på Vellingeblomman. Och sen är det ju årets höjdpunkt hittills när allsvenskan drar igång igen! Äntligen!

IMG_1656
I julas satte jag en utblommad hyacint i komposten..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s