Tonårskalas (och en som inte varit det på ett tag)

Bella och Lovisa fyllde 17 och 15 i januari och sen dess har vi väntat på kalasinbjudan. Så kom den äntligen och då kombinerat med pappa som fyller 59 imorgon. Kalaset inleddes med pannkakor med grädde, glass, nutella, jordgubbar, hjortron, hackad choklad, salt kolasås och smält vit choklad. Och det trodde vi var fikan. Men icke! Det var bara en teaser. Cheesecake, muffins och såna chokladfingerkakor bjöds strax därefter, men då var alla så sockermätta att jag misstänker de kommer få äta det som fika ett par dar till i alla fall..

Arvid hade en ny, fin, rosa kalaströja på sig. Lindex har lite färg på en del av pojkkläderna i senaste kollektionen så vi köpte två t-shirtar. Härligt när det inte bara är grått och blått till pojkarna! Och apropå kläder så fick tjejerna presentkort på Hollister. Jag hade aldrig varit därinne förut, men så fort jag kom in andades det verkligen tonår. Så det var nog en lyckad present. Innan Bella och Lovisa hade presentöppning försvann de iväg ut med sina kusiner på promenad i en halv evighet och kom inte tillbaka förrän vi redan hade åkt så Adrian kunde komma i säng i rimlig tid. Så jag vet inte säkert, men jag tror det blev bra. Ett trevligt kalas var det i alla fall!

Ni tycker kanske att det är dåligt med bilder på födelsedagsgrisarna nedan? Så är det med tonåringar – de bara försvinner hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s