En helg går så fort 

Man tycker att veckorna går i rasande takt, men det är inget mot helgerna. Denna förlängdes i och med att Arvid och jag var hemma i fredags, men ändå är det som att fredagen var igår. Så vad gjorde vi då i helgen?

Jo, på fredagen åt vi charkisar från Ingelsta och tittade på ett några veckor gammalt På spåret med Arvid. Arvid och jag hade bakat både kladdkaka och bröd under dagen så vi hade tillbehör fixat. Riktigt duktig var han när vi bakade och rörde och tyckte det var kul. Och chokladsmeten var helt oväntat också en hit..

img_1276

På torsdagen hade jag budat hem ett nytt matbord så på lördagen hämtade vi det.

img_1285

Annars inleddes lördagen minst sagt i moll när jag skulle sätta på kaffe och upptäckte att det fanns mindre än en skopa kvar i burken och inga fler paket i skafferiet. Det blev jobbig stämning. Som tur var lyckades jag leta rätt på lite pulverkaffe från Jamaica som nödlösning. Det är ju inte samma sak, men när alternativet är inget alls så..

En ganska lugn dag ändå där jag till och med fick badat en stund på eftermiddagen och sen ville Arvid också bada! Ni ser, de där badfärgerna jag köpte har alltså visat sig vara en riktig succé när han spontant vill bada med dem. Under tiden han lekte i badet med sin far i sällskap gjorde jag smördegspaket med  skivad kalkonskinka, spenat och fetaost till middag och sen cyklade jag hem till Kristin för häng med henne, Niko och Lisa. Simon var av lite tröttare sort och somnade i en sittpuff framför hockeyn. Nu anar jag att det finns förhoppningar om söt bebisbild, men jag tog bara en och den var mer tutte än bebis. Lite beskärning så får ni ett fjunigt huvud bara.

Så söndag idag. Jag sov länge och sen har det mest varit mys och lek med grabbarna. Fick sålt det gamla bordet och stolarna, eller köparen lämnade deposition och ska hämta det på lördag. På bilden nedan tror ni kanske att Arvid knappt fyra år gammal redan kan stoltsera med en fjunmustasch. Icke. Det är bara spår från den varma chokladen barnen fick när vi hade lekt ute i trädgården.

img_1288

Och nu ska jag ta och bada tänkte jag och vem vet, jag kanske slår på stort och tvättar håret också. Ibland så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s