Bättre nu

Lite så här är det att jag är den i familjen som alltid åker på magsjukor värst. Med undantag för i våras när Adrian fick bli inlagd på barnakuten när han också fick hög feber som inte ville sjunka och inte åt något. Annars så verkar det som att det är mest synd om mig varje gång.

Jonas insjuknade naturligtvis lagom till att barnen vaknade vid halv sex så jag fick ta min sargade kropp ur sängen och vara en dålig mor hela dagen. Med dålig menar jag att Arvid fick titta på Ryan’s Toy Review timme efter timme. Inget program jag rekommenderar någon. Dock kunde jag konstatera att de verkar ha dålig kvalitet på kinderäggen i Amerikat eftersom chokladen alltid var sönderkrossad när de tog av folien.

Annars så har det inte hänt så mycket mer här hemma. Jonas blev bra någon gång efter lunch och började trycka i sig choklad  eftersom det ju är chokladens dag.. Sen klippte jag Arvid med löfte om ovan nämnda choklad. Blev nästan klar också, bara luggen och någon test här och där som jag inte fick klippa för att tålamodet var alldeles slut. Ändå imponerande att man kan få till en frisyr på under tio minuter.

Jaja, nu är vi friska här hemma i alla fall och imorgon ska vi väl kunna börja leva som vanligt igen. Skönt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s