Semestern inledd

Jahaja, så var det semester. Tre veckor till och med! Inledde galant med afterwork med Anja efter jobbet i fredags. Bobs. Fint ska det va. Sen Emmas kalas på lördagen och söndagen gick i barnens tecken. Stiga upp i gryningen, städa bottenplan och sen baka höga scones istället för såna breda, platta jag brukar (husligheten regerar). Arvid gillade mycket och kallade dem kakor och öste på med sylt även om han var lite förvirrad över sylt på mackan trots att det inte var födelsedag. Som ni märker är vi restriktiva med söta pålägg i det här hushållet.


Jag vet inte om det verkligen var så, men jag har en bild av att vi brukade ha marmelad hemma när jag växte upp. Dock att man alltid var tvungen att äta en ostmacka innan marmeladen var aktuell. Så var det inte för alla barn i familjen märk väl. Johanna och Julian ser ut som levande frågetecken när man för det på tal. För dem var det fritt fram med marmelad på första mackan. Orättvisor alltså.


Annars vet jag inte riktigt vad som hände med dagen egentligen. Vi köpte en bit staket på Bauhaus att kolla om det funkar och det verkar det som att det kan göra. Ska göra klart med stenläggning och så innan vi ger oss på det bara. Ungarna är dumpade hos mormor och Bo idag så Jonas och jag kan göra de sista förberedelserna inför själva läggandet av stenen. Byasten blir det om ni undrar. Mörka stenar i kanterna och ljusa i mitten och sen har vi ju vanlig, grå singel på bilplatserna. Blir nog bra.

Så, nu har in fått en statusuppdatering. Inväntar vi bara att det ska bli åtminstone en dags sol de närmsta veckorna. Hade varit något.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s