Ljummet vatten som smeker kroppen

Havet i Negril saknar jag. Verkligen saknar. Så härligt det var att hoppa i och simma/flyta/plaska med barnen. Så perfekt varmt vatten. 27 grader läste jag. Varmt, men ändå svalkandes. Inga problem att simma längd efter längd i. Om det inte varit för barnen är det frågan om ifall man stigit upp ur det än.

Mitt på resan lyckades jag dock trampa på en sjöborre. Turligt nog hade jag med en pincett och kunde få bort taggen. Ett par dagar med ont i stortån men sen kände jag inte av den längre. Arvid hade badskor med sig, men de var bara 27:or (de största vi fick tag på innan resan och ja, han har väldigt stora fötter för sin ålder!) och lite trånga så det var nog bara en gång han hade dem på sig. Han klarade sig från elaka stickandes vattendjur dock.

Apropå djur så var det massor av fiskar som simmade runt i vattenbrynet varje dag. Om man stod stilla krockade de också med en så helt smarta var de inte. Man blev lite sugen på att skaffa en hov att fånga upp en med, men syftet för det får man ändå säga vara ganska oklart så det blev det inte. Inte för att det fanns bad/vattenleksaker att köpa i Negril heller.

Mycket konstig semesterort när det gällde sånt. Solglasögon, hink och spade, vykort, såna vanliga saker man brukar kunna ordna på plats saknades. Nu hade vi tur och kunde låna spadar och liknande så Arvid fick sitt grävbehov (som är stort) tillfredsställt. Vykort skickade vi via postens app och det blir ju personligare än vanliga, men lite tråkigt att inte ha en utländsk stämpel och att man inte kunde lägga till text och ramar som man ville. De vidareutvecklar väl tjänsten på sikt antar jag. Var ju praktiskt att slippa leta frimärken och brevlådor och sånt också.

IMG_6759

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s