Morgon i ”Majka”

Vi åkte som sagt på en sista minuten-flygstol till Jamaica och begav oss till Negril och Seven Mile Beach. Tydligen är inte stranden 11 km utan snarare runt 7 km, men nu ska vi inte vara petiga tycker jag. Oerhört lång strand som var något alldeles fantastiskt vacker. Alltså, jag tog en bra bit över 800 bilder på semestern. Så många kan jag inte lägga upp här. Det hade blivit lite att ta i skulle jag vilja påstå. Kanske till och med att ni inte är så pass intresserade av mig och min familj heller..

Det vore lögn om jag sade att vi inte känner av jetlag nu, dock gick det alldeles utmärkt när vi åkte dit. Så pass utmärkt att barnen och därmed vi vaknade i god tid till soluppgången om morgonarna. Det var dock bara några dagar vi begav oss till stranden i gryningen eftersom det visade sig att sandlopporna också trivdes där då. Eller inte bara där – på våra fötter och ben med. Men mer om det senare.

Det var lagom ljummet i luften och havet likaså mot benen. Det smekte en vinterfrusen svensk själ minst sagt. Och soluppgången alltså… Ja ni ser själva, fantastisk.

2 reaktioner på ”Morgon i ”Majka”

  1. Pingback: De här förbaskade insekterna  | kattdagis

  2. Pingback: Om vi skulle sammanfatta året | kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s