Kräk och mat och sånt ni vet

Vad mer hände på Teneriffa då? Ja, Adrian var ju som sagt sjuk. Dödsförkyld och febrig ett tag och lyckades också med bedriften att kräkas ner hela sig själv och vagnen som barnen sov i medan vi åt middag. Servicen på hotellet var dock mer än tipp topp och vi fick upp vår mat och öl på rummet med roomservice. Sympatiskt nog skickade de med ett fruktfat också åt oss.

Så här såg det då ut när barnen sov i vagnen om kvällarna. De första dagarna var Arvid med och käkade, men eftersom han mest åt två pastaskruvar och sen skulle springa omkring i hela restaurangen och leva rövare blev det välling och snarka i vagnen sen.

IMG_6423

Vi åt som sagt på hotellrestaurangen både frukost och middag. Halvpension. Och maten var fantastisk, riktigt, riktigt bra.

Den stora bonusen med frukosten var inte att det fanns kockar som stekte omelett på beställning eller att jag levde på croissanter med nutella och pannkakor med chokladsås och grädde. Det som höjde betyget ytterligare ett snäpp var att man fick bubbel. Bubbel. Till frukost. Yey! (Ja, jag ammar och dricker bubbel samtidigt.)

DSC01124

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s