Ensam och övergiven aka ostbågsfest

Eller ensam och ensam. Båda småkillarna är hemma med mig. Det är bara Jonas som lämnat hemmet för en kurs. Borta över natten är han också. Så vad gör man då när man är mol allena med avbrott för att natta om liten stup i kvarten och sen bli ihopmosad från två håll av barnen?

Man passar på. Och vad passar man då på med? Snacksa mitt i veckan naturligtvis! Jonas leker vara-nyttig-leken som vanligt vilket helt klart blir begränsande för mig. Så ikväll blir det ostbågetestning. Tidigare har jag jämfört Estrellas prästbågar med deras cheddarbågar. Vet inte om jag skrev något blogginlägg om det dock. Det gjorde jag om ett gäng från olw för dryga året sen däremot. Då vann vanliga bågar.

De senaste gångerna jag ätit Olw:s vanliga bågar har det varit lite besvikelse över smaken. Jag brukar köpa de större ostbågarna med extra krydda istället. De är bra grejer. Men Estrella alltså. Cheddarbågarna har varit riktigt bra och jag har en känsla av att de kanske till och med är bättre än Olw:s. Så ikväll blir det smakprovning. Återkommer om resultatet!

En reaktion på ”Ensam och övergiven aka ostbågsfest

  1. Pingback: Ostbågstestet! | kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s