2015 – del 3

Livet förändras när man får barn. Mest av det första barnet. När det andra kommer är det mesta redan på plats och anpassat för småbarnsliv. Istället förundras man över hur man kunde tycka att det var tufft med bara ett barn. Nu är det plötsligt som semester när Arvid är borta några timmar. Man har så mycket tid och det är så lätt att få saker gjorda.

Juli
Adrian var fortfarande alldeles ny och jag hade ont efter operationen. Sommarens enda varma dagar inföll i början av månaden och gav den nye familjemedlemmen värmeutslag stackarn. Vi firade våra födelsedagar i tre dagar. Tanken att folk skulle komma olika dagar funkade inte utan istället kom nästan alla varje dag istället. Mysigt tyckte jag som gillar att ha folk runt mig. Det var fler som fyllde år och vi var på bröllopsfest. Lillen blev förkyld också. Alexander målade om vårt garage och jag funderade kring Cissi.

Augusti
Arvid började förskolan igen och Jonas var tillbaka på jobbet. Jag blev sjuk och Arvid fick också åka en sväng till helgmottagningen. Namngivningskalas blev det ändå även om det var på håret att vi fick ställa in. Fotbollen var pepp och jag var trött som alla andra månader det här året känns det som.

September
Vi lajvade friluftsliv och åkte till Bokskogen en kväll. Enda gången vi var där 2015. Hemskt trevligt var det i alla fall. Jag funderade kring folks falskhet kring flyktingfrågan och bristen på solidaritet i samhället. Adrian fick eksem som tack och lov gick över, men det var jobbigt där ett tag och vi blev tvungna att ge honom penicillin för att få bukt med det till och med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s