Fruktsallad som det kallas

Livet livet. Det är så mycket och så lite på en gång. Jag målar, som jag alldeles säkert nämnt, om den gröna hallen hela vägen uppför trappan och sen även allrummet däruppe. Vi har lånat en stege av Danne och Malin som förhoppningsvis ska räcka för att komma åt hela vägen upp i taket i trappan. Hittills har jag målat två strykningar här nere och en liten bit upp i trappan. Resten får bli efterhand. En greige nyans är det. För den som inte vet är greige en blandning av grå och beige.

Fyllningen jag lagade i somras har gått sönder igen. Kanske jag också sagt. Fick en tid hos tandläkaren nästa vecka. Två, tre veckors väntetid. Ingen fara tyckte jag då när det inte gjorde så ont. Idag lossnade hela fyllningen när jag tandtrådade, precis som förra gången. Och nu gör det ont bara jag dricker vatten på den sidan. Förhoppningsvis ska det inte bli värre i alla fall.

Adrian sover sämre sen någon vecka tillbaka. Vaknar till och gråter om kvällarna och äter/suttar halva nätterna. Tar på en. Försöker promenera till förskolan när vädret är ok vid hämtning och lämning för att få lite d-vitamin som kan hålla en uppe. Gör det ibland när det regnar också bara för att jag inte orkar ta fajten med Arvid som alltid vill ta vagnen dit. Medan jag går lyssnar jag på Värvet. Alltså när jag går med bara Adrian. Arvid vill jag kunna prata med.

IMG_5043

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s