Känner mig gnällig (vecka 34)

Ont mest hela tiden och svanken har börjat värka också. Har klarat mig från ryggont fram till nu annars. Mina revben är på nivån att jag i regel ligger vaken några timmar varje natt för att det gör så ont och det inte hjälper att vända på sig. Har provat att gå upp och gå lite och hoppa runt för att få bebisen att flytta sig lite så det blir lite mer plats just där, men icke. Inkilad som sagt.

Illamående är jag också. Inte som i tidigt gravidillamående utan snarare som att man har ätit för mycket så att maten står en upp i halsen. Och det är inte beroende av matintag. Värre ju längre dagen går. Lite svårt att äta då. Har därför börjat göra smoothies till kvällen så kan jag äta lite med Arvid och Jonas till middagen, tycker det är viktigt att alla äter samma sak tillsammans, och sen när Arvid lagt sig suger jag i mig en blandning på avocado, yoghurt, bär och juice/mjölk. Får man i sig vitaminer och bra fetter i alla fall. Och så klart när bebisen inte ligger så där dumt passar jag på och äter så mycket jag kan.

Mer på gnälltapeten är att jag blivit förkyld. Började med ett munsår på söndagsmorgonen och sen har det gått utför. När jag kom till jobbet i måndags undrade min vikarie varför jag inte stannat hemma. Snor och host och den där vaga ont-i-kroppen-känslan. Och sen nu jätteont i bröstet så man knappt kan hosta ens. Ingen röst heller. Det är väldigt synd om mig. Så ni vet.

Förra vecka 34.

En reaktion på ”Känner mig gnällig (vecka 34)

  1. Pingback: Vecka 34 – kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s