Har du varit ute och sprungit eller? (vecka 33)

Ehm nej, det hade jag inte vid tillfället jag fick frågan av Jonas. Däremot hade jag varit i tvättstugan och fyllt en maskin och det är ansträngning nog för att jag ska flåsa en bra stund efter. Det där med ergonomi och tvättmaskiner är inget vi jobbar på i den här familjen. I så fall skulle man väl ha en toppmatad antar jag. Det hade vi faktiskt när vi flyttade in, men så gick Jonas mormors sönder så då fick hon vår och vi tog över en annan av en av Jonas kompisar. Så var det med det.

Bebishen gör mig inte bara andfådd utan verkar ha en agenda mot min sömn också. Precis som Arvid hade. Om det inte räckt med att vakna av sammandragningar och huvudvärk (migränen har bättrat sig sen jag jobbar mindre) så har jag ju den där tjatiga revbensproblematiken också. Nu gör det verkligen ont ont ont mest hela tiden. Svårast är det när man inte kan ligga på något sätt eftersom foten sitter välplacerad i revbenet och det är inget att rekommendera. Kanske därför Arvid hade svårt att komma ut, för att foten fastnat i revbenet..

Nu ska det inte vara något problem med just att komma ut för bebishen. När man läser om ”problem” vid kejsarsnitt dock kommer det ofta upp att det kan vara svårt/svårare att komma igång med amningen. Jag är inte orolig. Här läcks det mjölk sen en vecka tillbaka så det ska nog reda sig ut problem. Inga större mängder alltså, men visst är tuttarna redo för bebis. Så ni behöver inte känna er stressade över det.

En reaktion på ”Har du varit ute och sprungit eller? (vecka 33)

  1. Pingback: Vecka 33 – kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s