En del veckor är så korta

Men det är ju så. Plötsligt har hela veckan bara flugit förbi utan att man märkt det. Jag har varit klen och hemma från jobbet ett par dar med dödsförkylningen. Jag inbillade mig att det inte var så farligt eftersom jag inte hade feber och det kändes helt ok i soffan framför Netflix. Att vara hemma och dra rent generellt var toppen. Ni vet så man nästan känner sig som att man fuskar som stannar hemma från jobbet. Så när jag var tillbaka där igen tog det inte mer än någon timme innan jag insåg att så inte var fallet och att det nog inte hade varit fel att vila en dag till.

Nu är det bättre i alla fall. Och det är skönt. Kan nästan andas utan nässpray också. Lyx. Att näsan är stopp är ju en sak, man är ju preggo, men min förkylning tyckte att luftrören var ett bra ställe att gosa in sig på också så det har varit lite tungt med andningen rent generellt skulle jag säga.

Så jag har egentligen mest tyckt synd om mig själv hela vecka 24. Kan konstatera att kvällarna är jag tröttare än nånsin och om jag inte stapplat mig upp för trapporna före tio är det knappt att jag orkar det alls sen. Igår gick jag till exempel inte på ett 30-årskalas jag var bjuden på eftersom jag insåg att jag skulle vara ungefär den sämsta gästen nånsin. Hade massa onda sammandragningar under eftermiddagen när jag låg och vilade bredvid en sovande Arvid dessutom så upp och dansa och ha sig kändes inte så aktuellt. Och sen sov jag ju sött strax efter tio så vi kan nog konstatera att det var lika bra jag stannade hemma. Men det känns ju trist när man inte orkar.

Och för den som tyckt min mage varit klen jämfört med när jag väntade Arvid så tror jag nog den putar ut mer den här veckan än förra vecka-24-inlägget. (Att jag då är 23+0 och nu 23+6 är bara detaljer..)

IMG_1787

En reaktion på ”En del veckor är så korta

  1. Pingback: Vecka 24 – kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s