Så konstigt!

Något förunderligt i Arvids värld inträffade på juldagsmorgonen. Han vaknade som vanligt, eller inte riktigt som vanligt eftersom han tog sovmorgon efter den väldigt sena kvällen, men ändå. Gosa och busa runt i sängen med mamma och pappa tills alla inser att det är läge att stiga upp. Att det är läge visas ganska tydligt medelst slå på mamma och dra henne i håret. Mysigt..

Och det var när vi kom ner Arvid upptäckte det konstiga. Vi vuxna som når över fönsterkarmarna även på ovanvåningen hade redan sett det. Men Arvid, när han skulle fram och leka med sin luciatågsadventsljusstake i fönstret som vanligt, mötte något mycket annorlunda när han tittade ut. Det där gråbruna som omgärdat den fortfarande frodigt gröna gräsmattan var som bortblåst. Gräset med. Allt var istället täckt av ett decimeterlager vitt okänt täcke!

Så det blev pulkpremiär för det här året och försök till snöbollsgörande och snögubbsrullande. Pulkan var som sagt det enda som funkade eftersom vi missat kramsnöstadiet och allt bara trillade isär när man försökte. Stor succé med både snö och pulka dock!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s