Stora killen

Igår var grabben och jag på BVC för ett och ett halvårskontroll. Tiden var alldeles perfekt lagd precis när de äter lunch på förskolan.. Men vad göra.

Han hade växt sig till 85 cm lång och vägde 12,4 kg den lille storkillen. Och fick beröm för sina lockar. Fick jag av en mamma på förskolan häromdagen också. Något vi har gemensamt Arvid och jag, håret.

Sen skulle vi in till doktorn. Måttligt intresse när det ju fanns både spis och ugn och kastruller och stekpannor med mera. Ett veritabelt paradis enligt Arvid alltså.

Barnläkaren kollade testiklarna som vanligt och lyssnade på hjärta och lungor och allt var bra. Färdigheterna som skulle uppvisas dock.. Stapla klossar? Varför göra det när man kan ställa dem på rad? Rita med en kulspetspenna när det finns en färgglad skallra på skrivbordet? Peka på magen när man får syn på en boll på golvet? Jaja, jag vet vad han kan ändå, behöver ingen doktor för det.

Och vaccinationen.. Nu har Arvid också fått den där mässling, påssjuka, röda hund-sprutan jag tog i våras. Så ledsen han blev snutten. Ville inte ens välja klistermärken. Men när vi gått ut ur rummet och han fick syn på spisen var allt lugnt igen..

IMG_0557.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s