Berättade jag att vi var i Dragör?

Sista helgen innan jobb och passningsmaraton satte igång, det vill säga för en vecka sen, messade jag Daniel och undrade om han ville hänga med till Danmark över dagen. Jag var i vanlig ordning väldigt specifik och preciserade dagsturen med att vi skulle åka när Arvid vaknade så någon gång mellan elva och två beroende på när han somnade och att vi inte visste vart vi skulle, men funderade på Dragör.

Så Daniel kom vid tolvtiden och hängde med oss i trädgården tills lillkillen vaknade och fick lite lunch innan vi körde iväg. Sist jag var i Dragör minns jag inte ens, men det var väl när man var liten någon gång. Jonas hade mer minnen av tonårsutflykter med färjan och ölbutiker. Nu var det inte mycket av den senare varan utan vi käkade lunch. Smörrebröd till de vuxna och pommes frites med remoulade till Arvid. Han älskar pommes frites, verkligen ÄLSKAR. Så han satt lugnt och fint hela lunchen och dippade pommes och smarrade för fullt även efter att vi var klara.

Sen åkte han ner i vagnen och vi promenerade en sväng åt hamnen och tittade på den lilla stranden, men det blev inget bad denna gång. Istället släppte vi ut Arvid att springa på en stor gräsäng eller vad man ska säga. Där satte han av i högsta fart mot gässen som sprang åt andra hållet. När han närmade sig ett gäng som inte verkade lika flyktbenägna fick det vara slut med leken. Han behöver ju inte bli biten i onödan så att säga.

Vidare in i bostadskvarteren där vi ganska snart konstaterade att det var många hus precis i stil med det Jonas och jag gillar. Lite långt att pendla till Malmö bara. Och dyrt. Och att vi redan har ett hus som vi gillar. Men ändå. Sen åt vi glass innan vi åkte hem igen och avslutade dagen med en grill.

Härlig dag och jag åker gärna till Dragör en annan gång. Någon som har tips på andra såna ställen som inte ligger för långt bort?

En reaktion på ”Berättade jag att vi var i Dragör?

  1. Pingback: Innan livet tog slut | kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s