Min lille klump

Min lille store klump blev vägd och mätt på bvc idag. Sista gången det är jag som går dit med honom innan jag börjar jobba igen. Sen är det Jonas som får äran. Idag hade han i alla fall fläskat sig över tiokilosstrecket och når 74 cm över marken. Stor kille!

Bvc-sköterskan tyckte jag skulle allvarligt överväga att sluta amma om det inte blir bättre ordning på nätterna snart. Jag har tänkt delamma tills han är ett ungefär om han vill, men där menade hon på att jag inte skulle låsa mig vid vad jag tänkt utan ta det som det kommer. Får se hur det går när jag börjar jobba. Förhoppningsvis kommer hans allra klängigaste separationsångestfas han har nu att släppa snart också. Då kanske han kan låta mina tuttar vara bättre om nätterna också.

Efter bvc var det tupplur till öppna förskolan, även det sista gången för mig. När Jonas tar över kommer Arvid vara för stor för bebisgruppen och få gå med de stora barnen. Hade jag också velat vara med på och se, men man får inte alltid allt man vill. För det mesta är det så faktiskt.

DSC_2249
De andra barnen? Näää, jag jagade inte bort dem genom att sno alla leksaker och slå på dem med en pinne. Näe. Verkligen inte.
DSC_2251
Okej, jag kanske tröttnade på småungarna och kröp ut och letade medlemmar till mitt nya band. Tror jag ska vara trummis.
DSC_2252
Stina, en av mina donnor.

 

En reaktion på ”Min lille klump

  1. Pingback: 9 månader redan | kattdagis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s