Godmorgon kaffet

Den söta ungen har lagt av med den där detaljen att sova om natten. Det är lite frustrerande kan man säga. Fast han skriker inte hela tiden. Om han får en tutte i munnen stillar han sig en liten stund i alla fall. Så min nacke och rygg är helt knäckt och jag trött som en liten marsipangris som sparats sen förra julen. Arvid är däremot glad.

Igår var vi en sväng till Lomma på eftermiddag kvällen och kusinerna lekte. Eller Leia röjde runt och Arvid iakttog och stod för ackompanjemanget med slev och kastrull. Han lekte också, men det är liksom lite mer fart på Leian så när hon också är där känns det som att han bara sitter lugnt och snällt. Det gör han väl också i jämförelse med när han är själv, vi är liksom inte lika spännande som kusinen. Och det kan man ju hålla med om, jag spanar också hellre in henne än hennes föräldrar, dem känner jag sen gammalt.

Arvid visade sig ha morbrorgenen som går ut på att äta tills det är stopp och sen fortsätta ett tag till för att lite senare inte längre kunna behålla maten. Så gjorde Daniel på kalas när han var liten och Arvid igår då. Rakt över ena renfällen. Petitesser.

1386412506945
Vår lille stjärna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s