Bara glada på Teneriffa!

Vi har det bra. Särskilt på semester. Sol, värme och inte behöva/kunna göra något med hem och hus är som säkert bekant är ganska fantastiskt befriande. Att vi dessutom visade oss ha ganska lik inställning till upplägget av resan var också en bonus. Detta var ju vår första egentliga semester tillsammans. Tidigare har vi varit iväg inom Sverige och till Paris, men det har mer varit familjerelaterat så kan inte räknas på samma sätt.

Det finns ju alltid riskfaktorer med solresor, som att den ena vill ut och fånga upplevelser och sevärdheter att kunna rapportera hem om medan den andre hellre låter det komma som det kommer och slappa på en strand. Här kunde vi båda glatt checka i box två. En annan gång hade vi nog gärna sett lite mer än bara precis Los Gigantes där vi bodde, men nu var fokus på att vila ut och det lyckades vi bra med!

Ett annat problem skulle kunna vara om en av oss hade tyckt att det bästa som fanns var att hänga vid poolområdet och smarra i sig kissklorerat vatten hela dagen medan den andra hellre velat bada i havet och faktiskt se och känna omgivningarna. Än en gång box två för oss båda. Eller alla tre för den delen, Arvid gillar ju att äta sand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s