Bebislek

De där bebisarna, de blir stora så snabbt! Arvid är nu lika gammal som Leia var första gången de träffades. Då kändes det snudd på vulgärt att Johanna ammade ett så stort barn, även om man rent faktiskt visste att Leia inte var så gammal. Skillnaden mellan dem var dock så gigantisk att det inte gick att se.

Nu är de däremot nästan lika stora, vikt- och längdmässigt i alla fall. Sen har ju Leian kommit lite längre minst sagt vad gäller olika färdigheter. Och så har hon ju alla sina tänder! 8 st! Fast just det där med tänderna verkade hon ångra lite att hon skyndat på så väldeliga när hon försökte slå ut en av dem i veckan. Eller så ville hon bara göra en morbror och nöja sig med en framtand. Eller om det var att hon likt mormor ville ha en död framtand. Oklart vad som var målet, kanske bara att badrumsgolvet var ovanligt gott. Förhoppningsvis klarade sig dock tanden utan några blessyrer. Vi får se.

Igår var Sofie här med Ossian som är två veckor yngre och ett par centimeter längre än Arvid. Det är roligt att se att de nu är så pass stora att de är helt medvetna om den andre och nyfikna på vad den där andre figuren som inte är som en vuxen människa är för en. Personligheterna kommer också fram mer och mer. Ossian var helt klart den mest sociala av dem. Arvid tyckte det var spännande att titta lite mer försiktigt innan han började tugga på sin nya polares hand medan Ossian gärna högg in direkt.IMG_1459

DSC_1664

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s