4-månaders bebis!

Den lille busen ligger på golvet och gymmar loss. Regelbundet kommer ett obehagligt skratt från apans mage. Varför har man onda-dockan-barnskratt i barnleksaker? Mycket underligt.

Idag fyller han fyra månader och vi ska ha kalas. Som vid alla månadsdagar. Ingen har blivit inbjuden, men alla är välkomna. Tårta eller liknande ska det bli. Och saft. Eftersom jag är husliga Teresa kan man numera välja mellan hemlagad saft på rabarber, fläderblom eller vinbär med vanilj.

DSC_1416
Igår blev det vinbärssaft under äppelträdet

Det stora igår var annars att Arvid upptäckte att man kan stödja sig på armarna när man ligger på mage. Äntligen har nackträningen gett resultat!

Nu väntar vi bara på att han ska vända på sig medvetet. Hittills har han råkat rulla över ett par gånger, men med betoning på råkat. Så pass råkat att jag knappt vill räkna det. Snart dock, snart får man hålla exakt koll hela tiden när han ligger bredvid en i soffan..

2 reaktioner på ”4-månaders bebis!

  1. d.

    Grattis till Arvid! Jobbar dock idag så det blir inget kalasande för min del. Får komma och hälsa på en annan dag i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s