Vaccination..

Igår vaccinerades den lille skrutten. Jag är ju en nålmes så det sade jag till om när det var dags. Och jag tittade inte heller. Bra tyckte sköterskan. Och Arvid skrek alldeles hjärtskärande båda gångerna låren punkterades. Sen bytte vi blöja och ammade och han glömde traumat.

Idag sover han. Naturligtvis inte så att jag kunde somna om, hur skulle det se ut? Nej, han vaknade och var pigg och glad lagom länge för att motverka det. Jag vet inte om han sover så mycket mer än vanligt i och för sig. Vi brukar ju gå ut och gå vid den här tiden, men det är något med regnet och blåsten som gör att jag hellre stannar inne när han ändå sover självmant.

Jag ska lämna tillbaka en klänning jag tänkt ha till Emma och Matthias bröllop på lördag. Mina tuttar minskade plötsligt två, tre storlekar på en vecka så nu har jag klänningsalternativ hemma redan. Praktiskt. Och underligt. Det där med att kroppen gör som den vill under en graviditet och sen tydligen under amningen också..

Jag har fortfarande inte fått rätt på Sony Bridge for Mac. Sjukt irriterande. Nästa telefon får kanske bli en iFån igen ändå. Någon nära mig som har en pc jag kan föra över lite bilder via?

IMG_0929

IMG_0930

IMG_0984

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s