Jag är spindelmannen

Det här med sömn som är så överskattat. Eller? Personligen har jag alltid tyckt att det är gött att få vara utvilad. Det tycker varken min kropp eller bebisen just nu verkar det som. Inatt låg jag vaken mellan fyra och sex ungefär. Och störde trevligt nog Jonas sömn också.

Sen när jag somnat igen drömde jag att jag fick en bebis, en flicka som fick ett av namnen vi planerat. Jag minns att jag vaknat till flera gånger av att jag haft ont inatt, kan ha varit då, men också tidigare och då anledningen till att jag inte kunde somna om vid fyra. Vem vet. Bebisen hade mörkt hår, men knappast en Leiaman.

I samma dröm hade Jehovas vittnen tagit över världen och var ute och patrullerade gatorna. Jag var Spindelmannen och hade både den svarta och röd-blåa dräkten. Det var någon jag var tvungen att bevisa det för som inte trodde mig också.

Kinesiska barn som inte såg ut som kineser i sju till tioårsåldern fick asyl här och bodde på barnhem för att deras ögon var lite mindre än normalt. Det var alltså skyddsskälet. På barnhemmet var det en unge som hette Daffy (inte kines) som krälade över vår bebis. Daffy var några veckor gammal. Senare upptäckte mamma något fel på bebisens armar och jag fick jättedåligt samvete för att Daffy krälat över den men sen var det ingen fara ändå.

Ja, ungefär så. Sen var jag tvungen att ta mig upp ur sängen och gå till jobbet. Yey.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s