Vecka 19 (igen)

Precis som jag misstänkte flyttade de fram datumet. Fem dagar till och med! Så nu har jag redan börjat få uppmaningar om att knipa ifall bebisen skulle vilja komma ut den 1 april. Jag kan redan nu lova att det kommer jag inte att göra om så skulle vara. När vi fick positivt g-test och började räkna framåt tyckte jag att det var en ganska bra tid på året eftersom ingen annan ju fyller år precis där. Då tänkte jag på min familj. I Jonas fyller både hans bror och mamma år i högriskzon för krock med bebisen..

Datum framflyttat som sagt, men bebisen var precis som den skulle och det är ju viktigast. Den sprattlade runt med armarna och sparkade med fötterna och vinkade och kliade sig på näsan. Mycket fint!

Men det här hittepåt som står överallt och folk babblar om att runt den här veckan kommer man märka att hyn är bättre än någonsin att håret glänser etc etc. Var kommer det där tramseriet ifrån? Är det en illusion folk får för att den värsta finnperioden är över? Att hyn blir bättre innebär inte på något vis att den är bättre än originalläget. Folk har för kort minne, det är min tolkning av alltihop.


En liten fot (=MFF:are)


En hel bebis


Ett litet bebishuvud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s