Ships

Ships som i chips alltså. Jag äter en del. En del som i väldigt mycket. Det är ju gott. Lösgodis har nästan helt ersatts av den friterade potatisen. När jag var yngre var jag inte alls särskilt förtjust i det utan åt det mer för att det fanns där. Nu är det en grundläggande del i min vardags- och helgkost. Grillad kyckling med chips och dip har till exempel varit en klassiker i min familj sen spisen gick sönder en gång. Nu ingår rätten i standardsortimentet i Fedpalatset också. Jag äter de flesta chips, men säger bestämt nej till paprikasmak. Lättsaltade är ok, men dödens tråkigt och skulle aldrig köpa det själv. Tomatchips gillar jag inte heller. Helst ska det faktiskt vara gräddfil och peppar eller double red onion. De är de bästa just nu skulle jag säga.

När Jonas var i Japanland levde jag som säkert bekant är på chips i en och en halv vecka. Då provade jag två nya smaker: Texas Grilled Cheese & Onion och New York Baked Potato & Sourcream, båda från OLW. Naturligtvis köpte jag en dippa också och plockade ner cheese & chili i varukorgen. Om vi börjar med den så får den toppbetyg av mig! Syntetisk svag ostsmak, men med sting. Jag gillar. Chipsen däremot.. Grillad ost… Nja, men ändå bättre än bakpotatisvarianten. De smakade syntetisk potatis. Blä.

Image

Image

Bilderna har jag helt skamlöst snott från Camilla. Om hon misstycker får hon väl slå mig lite på jobbet på måndag. Hon har ju dessutom uppenbarligen dålig smak som gillade syntetpotatissmaken. Knäpp.

Ikväll ska jag äta surgrädde och peppar. Pålitligt.

En reaktion på ”Ships

  1. Jag kommer inte att slå dig på måndag, men jag kan verkligen inte förstå hur du tycker att äckliga pepparchips är bättre. Dessutom är inte chips middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s